ایمنی در ازمایشگاه و کار در ان/تهیه بوتیل بروماید (واکنش استخلافی نوکلئوفیلی SN2)-تهیه کلرید بوتیل نوع سوم (واکنش SN1)-واکنشهای استخلافی نوکلئوفیلی-تعیین ثابت سرعت سولولیزبوتیل کلراید نوع سوم-واکنش استخلافی الکروفیلی آروماتیک-مطالعه سرعت نسبتی در استخلاف آروماتیکی-تهیه سیکلوهگزن (واکنش حذفی)
تحقیقی در مورد کرم ابریشم/کرم های ابریشم بسیار گرسنه هستند.آنها در تمام روز و شب از برگ های توت سفید تغذیه می کنند.از تخم درآمدن کرم های ابریشم 10 روز طول می کشد.زمانی که رنگ سرش به تیرگی گرایید بدان معنی است که زمان آنست که پوست اندازی کنند.پس از طی 4 مرحله پوست اندازی بدن آنها به آرامی زردتر
تحقیقی در مورد گیاه سیکاس/سیکاس Cycas ، گونه ای از خانواده سیکاداسه Cycadaceae و از جنس سیکاس Cycas میباشد و درخت نواحی استوائی و نیمه استوائی محسوب می شود .
تحقیق و مقاله ای در مورد نحوه ی تشکیل سنگها و کانی ها/پوسته زمین تغییر می کند و باعث می شود که سنگهای جدید شکل بگیرند و سنگهای قدیمی نیز تغییرمی کنند . این وقایع هنگامیکه ورقه ها به هم برخورد می کنند ، روی می دهد . یک کانی از برخی موادی که هرگز زنده نبوده اند شکل گرفته است . کانیها بوسیله یک فرمول ش
تحقیق و مقاله ای در مورد کمباین/مکانیزه کردن برداشت غلات، هدف دیرینه کشاورزان بوده است. بریدن و کوبیدن دانه های ریز با روش های دستی، کاری بسیار پرزحمت بوده است. قبل از ثبت تاریخ، بشر آموخته بود چگونه از وسایل
تحقیق و مقاله ای در مورد علوفه کلزا در تغدیه دام/با افزایش روز افزون جمعیت ،توسعه دامداری ها وبهبود وضعیت تغذیه مردم نیاز به منابع جدید غذایی خصوصاً چربی ها و پروتئین های گیاهی بیشتر احساس میشود در همین راستا جهت تغذیه علوفه دام ، تحقیقات گسترده ای در زمینه زراعت کلزا شروع شده
تحقیق و مقاله ای در مورد عدس/عدس یکی از حبوبات است که از قدیم الایام در اکثر نقاط دنیا کشت می شده است . گیه شناسان اعتقاد دارند که عدس حتی قبل از تاریخ نیز وجود داشته است . عدس از نظر مقدر پروتئین بسیار غی است و
تحقیق و مقاله ای در مورد سیستماتیک گیاهی/سیستماتیک یکی از شاخه های بسیار قدیمی و مهم علم گیاه شناسی است. انسانهای اولیه به گیاهان خوراکی و دارویی اطراف خود توجه خاصی داشتند و صدها نوع از آنها را می شناختند و به این ترتیب نخستین گروههای تاکسونومیک گیاهی بر اساس چنین شناختی شکل گرفت. سیستماتیک گیاهی
تحقیق و مقاله ای در مورد سیب زمینی و سموم موجود در ان/بیش از 150 ماده شیمیایی در سیب زمینی شناسایی شده است که شامل سولانین، اسید اگزالیک، ارسنیک، تانن، نیترات و بیش از یکصد ماده دیگر می باشد. سولانین که یک آلکالوئید تلخ مزه است بر اثر قرار گرفتن غده ها در معرض نور در اپیدرم ساخته می شود و
تحقیق و مقاله ای در مورد زیتون/زیتونها (نام علمی: Olea europaea) شامل تقریباً 20 گونه درختان کوچک از خانواده Oleaceae بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال افریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گسترده ای داشته اند. آنها