-
قیمت: 7٬500 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پروژه فرآيند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي
دانلود تحقیق،پایان نامه و پروژه فرآيند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي در 227 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با جزئیات کامل/متن: صنايع غذائي بخصوص كنسرواسيون امروز علاوه بر اهميتي كه در اقتصاد ملل دارد وظيفه خطيري را در تغذيه هر ملت و بلكه جامعه بشريت به عهده دارد لذا آشنائي با اصول تغذيه از ...
-
قیمت: 8٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت گیاهان تک لپه و دو لپه ای
دانلود پاورپوینت گیاهان تک لپه و دو لپه در 27 صفحه در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش همراه با توضیحات کامل /متن: ساختار گياهان (اندام هاي گياه )ريشه ، ساقه و برگ مهم ترين اجزاي گياهان محسوب مي شوند. در اين بخش به طور مختصر، با ساختمان هر يک از اين ا جزا و وظايف آن ها آشنا خواهيد شد.
-
قیمت: 16٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت سمنو و شناخت آن
دانلود پاورپوینت سمنو و شناخت آن در 16 صفحه در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش همراه با توضیحات کامل/متن: سَمَنو یا سمنک (به پارسی تاجیکی: сумалак)، خوردنی چسبنده و شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می کنند. سمنو را معمولاً کمی پیش از نوروز درست می کنند و یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان به شمار
-
قیمت: 12٬500 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
بررسی آزمونهای میکروبی شیر خشک صنعتی و شیر خشک نوزاد
دانلود پروژه کارشناسی رشته علمی کاربردی بهداشت مواد غذایی با منشأ دامی- بررسی آزمونهای میکروبی شیر خشک صنعتی و شیر خشک نوزاد در 61 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با جزئیات کامل/متن:شیر حیوانات در آغاز دوران اهلیکردن به عنوان غذا استفاده شده است. گوسفند و بز حدود 8۰۰۰ تا 9۰۰۰ سال پیش از
-
قیمت: 8٬900 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پایان نامه کنسرو سازی
دانلود پایان نامه مهندسي صنايع غذایی-پروژه کنسرو سازی در 110 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با جزئیات کامل /متن:کلمه کنسرو از لغت Conserver که ریشه یونانی دارد گرفته شده و این به معنی حفظ کردن می باشد. بنابراین می توان گفت که در صنایع غذایی هدف از کنسرو کردن ایجاد شرایطی است که تحت آن شرایط..
-
قیمت: 17٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق و مقاله ای در مورد عدس
تحقیق و مقاله ای در مورد عدس/عدس یکی از حبوبات است که از قدیم الایام در اکثر نقاط دنیا کشت می شده است . گیه شناسان اعتقاد دارند که عدس حتی قبل از تاریخ نیز وجود داشته است . عدس از نظر مقدر پروتئین بسیار غی است و
-
قیمت: 11٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق و مقاله ای در مورد زیتون
تحقیق و مقاله ای در مورد زیتون/زیتونها (نام علمی: Olea europaea) شامل تقریباً 20 گونه درختان کوچک از خانواده Oleaceae بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال افریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گسترده ای داشته اند. آنها
-
قیمت: 12٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق بررسی تکنولوژی تولید ماکارونی
بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به کارونی را به دربار هدیه کرد
-
قیمت: 15٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق نقش تغذیه در یادگیری
تحقیقات نشان داده است که بسیاری از بیماریهای دوران بزرگسالی دانش آموز مانند دیابت، افزایش فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش چربی خون و … به نحوه تغذیه وی در دوران مدرسه مرتبط است.
-
قیمت: 19٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي
پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،دانلود پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذاييفدانلود رایگان پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،تحقیق مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي م
-
قیمت: 16٬200 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق غذاهای عملگرا ( مطالعه موردی غذاهای پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی )
دانلود پروژه و پایان نامه رشته علوم تغذیه و مواد غذایی- غذاهای عملگرا (مطالعه موردی غذاهای پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی) در 62 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با جزئیات کامل/متن: مفهوم غذای عملگرا از آنجا شکل گرفت که مشاهدات نشان دادند که برخی مواد غذایی و یا نوشیدنیها دارای اثراتی بر سلامتی هستن