فایل های کد کاربری 16344

all
  • پروژه و تحقیق اضطراب و درون گرایی و برون گرایی دانشجویان

    پروژه و تحقیق اضطراب و درون گرایی و برون گرایی دانشجویان

    پایان نامه کارشناسی تاثیر اضطراب بر وری افراد درون گرا و برون گرا بر اساس اصول روش تحقیق همراه با جدول و نمودار و آزمون/قسمتی از متن:اضطراب بر خلاف واکنش هشدار دهنده و فوری ترس، نوعی هیجان یا حالت خلقی است که مشخصه آن عاطفه منفی،برای مثال ،تنش و ناآرامی و بیمناکی و نگرانی است(بارلو 2002) نشانه های

    دسته بندی فایل: علوم انسانی
    26٬800 تومان
    مشاهده فایل
  • پروژه و تحقیق تاثیر اینترنت بر انزوای اجتماعی دانش آموزان

    پروژه و تحقیق تاثیر اینترنت بر انزوای اجتماعی دانش آموزان

    پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی و علوم تربیتی-تاثیر استفاده از اینترنت بر رشد انزوای اجتماعی دانش آموزان شهرستان .../ بر اساس اصول روش تحقیق همراه با جدول و نمودار و آزمون و پرسشنامه

    دسته بندی فایل: علوم انسانی
    17٬200 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت درخت سماق

    پاورپوینت درخت سماق

    پاورپوینت درخت سماق در 16 اسلاید بسیار زیبا همراه با عکس و توضیحات/بخشی از متن:سماق گیاهی است از خانواده Anacardiaceae (پسته)و نام علمی آن Rhus Coriaria . L می باشد. گیاه سماق بصورت درختچه یا درخت های کوچک و به ارتفاع 3-5 متر می باشد که ساقه یا تنه متعدد، دارای شاخه های فراوان و منشعب به رنگ متمایل

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    24٬500 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت درخت شمشاد

    پاورپوینت درخت شمشاد

    پاورپوینت درخت شمشاد در 27 اسلاید بسیار زیبا همراه با عکس و توضیحات/بخشی از متن:شِمشاد یکی از درختان همیشه سبز است که چوب سخت آن در صنعت استفاده می شود. شمشاد معمولاً در مناطق مرطوب کاشته نمی شود ولی فقط توسط باران تغذیه می شود. جنگل های انبوهی از شمشاد در کنار سواحل شنی ایجاد می کنند تا از پراکندگی

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    16٬200 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت گل آفتابگردان

    پاورپوینت گل آفتابگردان

    پاورپوینت گل آفتابگردان در 17 اسلاید بسیار زیبا همرا با عکس و توضیحات/بخشی از متن:آفتابگردان با نام علمیSunflower teHelianthus annuus L گیاهی است یکساله از تیره مرکبه Compositae که بصورت بوته ای استوار رشد می کند . طول دوره رشد آفتابگردان بسته به رقم و کلیه عوامل محیطی از 90 تا 150 روز می باشد .

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    14٬200 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت درخت میخک

    پاورپوینت درخت میخک

    پاورپوینت درخت میخک در 19 اسلاید بسیار زیبا همرا با عکس و توضیحات/قسمتی از متن:کاریوفیلاسه گیاهانی علفی، یک ساله و چند ساله یا خیلی به ندرت درختچه های کوچکی می باشند. برگها متقابل به ندرت متناوب یا فراهم، ساده یابدون دندانه، فاقد یا واجد گشوارک و گره های ساقه معمولاً آماس کرده هستند.

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    24٬600 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت درخت نخل خرما

    پاورپوینت درخت نخل خرما

    پاورپوینت درخت نخل خرما در 37 اسلاید بسیار زیبا همرا با عکس و توضیحات/بخشی از متن: درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته شده برای انسان است . پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذایی خرما و کاشت درخت آن به 6 هزار سال پیش از..

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    25٬700 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت صدف های خوراکی

    پاورپوینت صدف های خوراکی

    پاورپوینت صدف های خوراکی در 29 اسلاید زیبا به همراه عکس/بخشی از مقدمه:با توجه به رشد سرسام آور جمعیت جهان، منابع غذایی دریایی و فعالیت های آبزی پروری نقش مهمی را در تولید پروتئین حیوانی بر عهده دارند. در حال حاضر اکثر ذخایر شیلاتی در دنیا بیش از حد مورد استفاده قرار گرفته اند، که این امر منجر به...

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    15٬200 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت کنسرو سازی

    پاورپوینت کنسرو سازی

    پاورپوینت کنسرو سازی در 26 اسلاید زیبا به همراه عکس/بخشی از متن:کلمه کنسرو از لغت یونانی«Conservar» به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که هدف از کلمه کنسرو کردن در صنایع غذائی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود.

    دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
    15٬900 تومان
    مشاهده فایل
  • پاورپوینت دودی کردن ماهی

    پاورپوینت دودی کردن ماهی

    پاورپوینت دودی کردن ماهی در 36 اسلاید زیبا به همراه عکس/بخشی از متن:دودی کردن، فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی صورت می گیرد. در این فرایند، ماده غذایی را در معرض دود (معمولاً دود ناشی از سوختن چوب) قرار می دهند. در دودی کردن داغ، ماده غذایی را به مدت چند

    دسته بندی فایل: کارآفرینی
    16٬700 تومان
    مشاهده فایل

مجوزها،گواهینامه ها و بانکهای همکار

فایل اُکی | مرجع خرید و فروش فایل قابل دانلود دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت و همچنین دارای قرارداد پرداختهای اینترنتی با شرکتهای بزرگ به پرداخت ملت و زرین پال میباشد که در زیـر میـتوانید مجـوزها را مشاهده کنید