-
قیمت: 10٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت تکثیر و پرورش میگو
دانلود پاورپوینت تکثیر و پرورش میگو همراه با عکس ، در 27 اسلاید بصورت کامل/قسمتی از متن: میگو از جانوران آبزی است که جزو شاخه بندپایان و رده سخت پوستان است . میگوها انواع گوناگونی دارند که در آب شور و شیرین و هم در مناطق گرم و سرد یافت می شوند. و بیش از 300 گونه از آنها در سرتاسرجهان وجود دارند.
-
قیمت: 5٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
تحقیق نحوه انجماد ماهی
دانلود تحقیق و پژوهش و ...- نحوه انجماد ماهی در 20 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با توضیحات کامل/متن: انجماد مهم ترین روش نگه داری محصولات دریایی می باشد با این وجود دامنه فرایندهای اکسیداسیونی و هیدرولیز چربی ماهی ها، باعث بروز تغییرات ناخواسته ای در دوره انجماد و درنتیجه کاهش کیفیت محصول م
-
قیمت: 7٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پژوهش تغییرات پس از صیدماهی
دانلود تحقیق و پژوهش و مقاله و ...- تغییرات پس از صیدماهی در 24 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با توضیحات کامل/متن: همواره پس از صيد ماهي مجموعه تغييرات سريعي در بدن ماهي ايجاد مي شود كه در صورت شرايط بد نگهداري، به مرور زمان منجـربه از دست دادن كيفيت خواهد شد. اين تغييرات بدليل تخريب ساختار
-
قیمت: 15٬000 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
روشهای نگهداری محصولات شیلات از صید تا بازار
دانلود پروژه و تحقیق و ...- روشهای نگهداری محصولات شیلات از صید تا بازار در 28 صفحه در قالب word و قابل ویرایش همراه با توضیحات کامل/متن: در خصوص صنایع فرآوری تولیدات دریایی (انجماد،بسته بندی ، تبدیل و تولید انواع غذاهای دریایی و...) نیز می توان گفت ، تقریباکار مهمی در اقتصاد کشور صورت نگرفته ، در
-
قیمت: 15٬200 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت صدف های خوراکی
پاورپوینت صدف های خوراکی در 29 اسلاید زیبا به همراه عکس/بخشی از مقدمه:با توجه به رشد سرسام آور جمعیت جهان، منابع غذایی دریایی و فعالیت های آبزی پروری نقش مهمی را در تولید پروتئین حیوانی بر عهده دارند. در حال حاضر اکثر ذخایر شیلاتی در دنیا بیش از حد مورد استفاده قرار گرفته اند، که این امر منجر به...
-
قیمت: 15٬900 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت کنسرو سازی
پاورپوینت کنسرو سازی در 26 اسلاید زیبا به همراه عکس/بخشی از متن:کلمه کنسرو از لغت یونانی«Conservar» به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که هدف از کلمه کنسرو کردن در صنایع غذائی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود.
-
قیمت: 24٬700 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت پودر و روغن ماهی
پاورپوینت پودر و روغن ماهی در 18 اسلاید زیبا به همراه عکس
-
قیمت: 24٬700 تومان - دسته بندی فایل: فنی و مهندسی
پاورپوینت فوائد و کاربرد پروبیوتیک ها (زیست یارها) در جیره غذایی ماهی و میگو
پاورپوینت فوائد و کاربرد پروبیوتیک ها (زیست یارها) در جیره غذایی ماهی و میگو در 19 اسلاید زیبا به همراه عکس/